Huisregels

HUISREGELEMENT FYSIOTHERAPIE
Wij vragen u vriendelijk om u te houden aan de onderstaande huisregels.
Met de naleving van deze regels waarborgt het centrum een veilige, prettige omgeving voor cliënten, bezoekers en medewerkers.

Bezoekers dienen zich volgens de algemeen geldende normen en waarden te gedragen.
De medewerkers van het centrum behouden zich het recht voor om personen die aanstootgevend gedrag vertonen te verwijderen uit het pand.
Probeer op tijd te zijn voor uw afspraak, berg u waardevolle spullen op in de kluisjes.
Gebruik bij het trainen altijd een handdoek voor op de apparatuur / de grond. Draag schone schoenen die alleen voor binnen sporten worden gebruikt
Geen sportdranken in de fitness zalen.
Neem bij elke behandeling uw afsprakenkaartje mee.
Bij de eerste afspraak dient u uw verzekeringsbewijs en legitimatie bewijs mee te nemen. Meestal staat op dit bewijs niet vermeld hoe u aanvullend verzekerd bent. Wilt u deze informatie thuis nakijken en tijdens het eerste bezoek aan ons doorgeven?
U bent zelf verantwoordelijk voor de vergoeding van de therapie. Indien u voor therapie verzekerd bent, zullen wij dit echter in bijna alle gevallen rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar kunnen declareren.
Indien u niet verzekerd bent voor fysiotherapie betaalt u contant per behandeling of krijgt u een rekening thuis gestuurd.
Afspraken kunt u tot 24 uur voor de afgesproken tijd afzeggen.
Indien u minder dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij u 75% van de kosten van de behandeling in rekening. De zorgverzekeraars vergoeden deze kosten niet.
De praktijk heeft een klachtenregelement vastgesteld voor de behandeling van klachten met betrekking tot het gedrag van medewerkers.
Indien u een klacht heeft kunt u zich melden bij de directie, bij wie u een verbeterformulier kunt invullen.