Sportcentrum in Hoorn

Welkom bij Mobilito. Wij zijn een sportcentrum in regio Hoorn voor sport en fysiotherapie. U in beweging brengen is in ons sportcentrum ons vak en onze passie. Mobilito is een jong, innovatief sportcentrum in regio Hoorn waar training en therapie naast elkaar plaats vinden. Ons sportcentrum in Hoorn is voorzien van moderne apparatuur, een grote zaal voor groepsactiviteiten (zoals total body, spinning, et cetera), voldoende douches en kleedruimtes, een zonnebank en sauna. Wij zijn als sportcentrum in regio Hoorn uitstekend bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer.

Bij ons sportcentrum in regio Hoorn bent u verzekerd van vele voordelen, waaronder de volgende:

  • Modernste apparatuur;
  • Diverse mogelijke activiteiten en fitness;
  • Zowel individueel sporten als in groepsverband;
  • Ook het adres voor medisch sporten i.c.m. fysiotherapie;

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als sportcentrum in regio Hoorn? Dan kunt u contact met Mobilito Oosterblokker opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0229 – 211 353. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier op onze website. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden betreffende fysiotherapie? Ook dan kunt u bellen naar 0229 – 247 942.  U vindt ons sportcentrum in regio Hoorn aan de Boekert 10 in Oosterblokker.

Bij ons sportcentrum in regio Hoorn bieden wij de mogelijkheid tot Sportvasten

Sportvasten is geen dieet maar een sportieve trainingsmethode, waardoor uw spieren en hersenen veel effectiever worden in het verbruiken van vetten, doordat u  sporten combineert met een korte sapvastenkuur. Het gaat niet om heel veel sporten of heel lang, 30 minuten per dag is voldoende. De vastenkuur en de supplementen doen de rest, waardoor u een turbotraining op uw vetverbranding doormaakt. Sportvasten staat voor een unieke kuur, die in slechts 10 dagen de stofwisseling zodanig beïnvloedt, dat u blijvend fitter, slanker en vitaler wordt.

De ervaring is dat een aantal cliënten uit onze praktijk last heeft van overgewicht. Ondanks hun motivatie om gewicht te verliezen en de pogingen, die zij daartoe gedaan hebben, is het vaak uiterst moeilijk voor hen om af te vallen en hun streefgewicht te behalen of te behouden. Sportvasten is een zeer goed en wetenschappelijk onderbouwd programma, dat garant staat voor het op een gezonde manier behalen van een blijvend resultaat. Niet alleen de oplossing voor mensen met overgewicht, maar ook voor hen die streven naar een fit en vitaal lichaam. Uiteraard moet u, ook na de kuur, wel letten op uw voeding en moet u blijven sporten voor een duurzaam effect.

Het grote voordeel van de sportvastenkuur is dat deze slechts 10 dagen duurt. Onder de professionele begeleiding van Marco (fysiotherapeut), Kees (inspanningsfysioloog) of Nicolette (medisch fitness begeleidster), allen gediplomeerd sportvastencoach, wordt de sportvastenkuur op maat samengesteld, passend bij de behoeften en mogelijkheden van de klant. Door deze persoonlijke begeleiding bent u er van verzekerd dat de kuur correct wordt uitgevoerd en het maximale resultaat wordt bereikt.

Heeft u belangstelling voor de sportvastenkuur of wilt u meer weten over sportvasten, dan kunt u contact met ons sportcentrum in regio Hoorn opnemen. Wacht niet langer en bel 0229 – 247 942.